BESIX evenement veiligheid 2019

Samen met C-vents organiseerden wij het evenement Veiligheid voor BESIX. Een doordachte en afwisselende middag vol interactieve workshop over veilig werken in de bouw. Wij bedachten de bovenliggende vomgeving inclusief main visual en pastten deze toe op de diverse middelen. Voorafgaande aan het evenement maakten wij een save de date video met de directeur, een mail met link naar bijbehorende website waar bezoekers meer konden lezen over de workshops en hun voorkeur konden aangeven. Ook de middelen tijdens het evenement, de naambadges met vermelding van de workshops, de signing en de registratie op deze dag zijn van onze hand.

 

BESIX evenement veiligheid 2019
BESIX-event-veiligheid BESIX-event-veiligheid2 BESIX-event-veiligheid3 BESIX-event-veiligheid4 BESIX-event-veiligheid5 BESIX-event-veiligheid6 BESIX-event-veiligheid7 BESIX-event-veiligheid8 BESIX-event-veiligheid9 BESIX-event-veiligheid10