Direct naar inhoud

Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi

Segbroek-website1 Segbroek-website2 Segbroek-website3

Segbroek College

Het Segbroek College is een samenleving in het klein. Een veilige plek waar je mag zijn wie je bent. Iedereen is welkom. Iedereen heeft bijzondere capaciteiten en iedereen leert anders. Wie je ook bent, op het Segbroek word je echt gezien.

We ontwikkelden een nieuwe website voor de school in een mooi proces vol onderzoeken en testen met de doelgroep. Het proces begon met een merksprint, waarin we samen met het team van de school stil stonden bij de identiteit van Segbroek. We ontwierpen een stijl die deze identiteit verbeeldt, geïnspireerd op de glas in lood ramen in het 60 jaar oude gebouw waarin het Segbroek huist.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen
010 8 500500