Raphaël de Kort

Raphaël de Kort

Sales & concepts
"The devil is in the detail"

Je kunt wel mooie pakken dragen, maar als dan je schoenen dof zijn…
Je kunt een heerlijke espresso voorgeschoteld krijgen, maar zonder ijskoud water erbij…

Je kunt in een mooi pak en goed gepoetste schoenen een heerlijke espresso met ijskoud water ‘on the side’ voorgeschoteld krijgen, maar als dan de glimlach bij de ober ontbreekt, dan is de beleving incompleet. Het gaat om de details!

Zo ook in ons werk. Een logo moet qua vorm, kleur en als achterliggend idee wérkelijk passen bij de identiteit van een bedrijf. En om goed en snel gevonden te worden op internet moet de content op je website aansluiten bij de ‘tone of voice’ van je doelgroep. En zo is bij filmen de warmte en sterkte van de belichting even belangrijk als de hoek waar vanuit belicht wordt.

Wist je trouwens dat de bovenstaande uitdrukking in de originele versie ‘God is in the detail’ is? Het is maar hoe je het ziet!

Lees alle verhalen