Gerben van den Berg

Gerben van den Berg

Grafische vormgeving
"Doelgericht werken"

Ik schiet graag raak ook al kost het mij meerdere pijlen. Om dit te bereiken richt ik niet doelloos maar neem eerst de tijd om goed te luisteren en te filteren. Ogen en oren open, inzien wat er van me verwacht wordt. Als een spons neem ik alle informatie in me op. Vervolgens start ik met een ruwe schets en communiceer ik nauw met de klant. Zo kom ik stap voor stap tot een goed concept.

Als ik er even niet uit kom heb ik een linie aan collega’s achter me staan die me inspireren, motiveren en op scherp zetten om het beste uit mezelf te halen. Uiteindelijk doen we het met z’n allen en dat maakt het voor mij elke dag weer een feestje. We steken de koppen bij elkaar om vervolgens dingen weg te strepen, te perfectioneren en recht op z'n doel af een concept uit te werken tot iets om trots op te zijn.

Lees alle verhalen