Direct naar inhoud

Creativiteit maakt honger naar werk

UX Design Stagiair (3e jaars)

Geplaatst op 18 januari 2021

Creativiteit maakt veel meer dan mooi. Creativiteit maakt nieuwsgierig. Creativiteit biedt een frisse insteek bij uitdagingen. Hiermee helpen wij onze opdrachtgevers te groeien naar een gestelde doelstelling of bij voorkeur daar voorbij. Wij werken samen aan sterke merken, heldere verhalen en digitale oplossingen. Daar worden onze opdrachtgevers blij van – en wij ook! Is dat ook jouw doel?

Dan nodigen wij jou, als Communication and Multimedia Design student, uit om praktijkervaring op te doen en ons te ondersteunen tijdens een meewerkstage van minimaal 15 weken.

Tijdens jouw stage:

… werk jij als UX designer mee aan het maken van websites en andere digitale oplossingen voor onze opdrachtgevers. Je bent betrokken bij alle stappen in het proces; wat begint met een startup-sessie met de opdrachtgever en het leren kennen van de gebruiker d.m.v. gebruikersonderzoeken. Vervolgens ga je aan de slag met informatiestructuren en wireframes, het uitvoeren en interpreteren van gebruikerstesten, het visueel ontwerp en de overdracht naar de ontwikkelaar. Daarnaast help je bij het verzamelen en analyseren van gebruikersdata om bestaande websites te optimaliseren. Ook heb je de kans om te werken aan social media strategieën en contentkalenders.

… ontwerp jij als Human Centered Designer creatieve en strategische sessies die aansluiten bij de vraag van de opdrachtgever. Je ondersteunt en begeleidt de werkvormen tijdens de sessies zelf en helpt bij het uitwerken en interpreteren van de resultaten.

… heb jij de kans zelfstandig dingen aan te pakken, te proberen en te leren in de praktijk. Je werkt in teamsverband aan uitdagende en zeer uiteenlopende opdrachten voor gemeentes, scholen, zorginstellingen, multinationals, culturele organisaties etc.

 

Wij…

 • … bieden jou een leuke en leerzame meewerkstage in een hecht, gezellig team.
 • … zijn nieuwsgierig en zitten te wachten op jouw input en enthousiasme.
 • … begeleiden jou met jouw werkzaamheden, competenties en inspireren je om het maximale uit jezelf te halen.
 • ... werken op een inspirerende werkplek in een historisch pand in Vlaardingen i.c.m. thuiswerken.
 • ... werken ook op afstand hecht samen door het gebruik van online samenwerkingstools, online brainstorms en een dagelijkse video-kickoff.

Eigenschappen die we in een stagiair zoeken:

 • Je bent een creatieve teamspeler, nieuwsgierig en breed georiënteerd.
 • Je hebt ideeën over wat werkt en wat niet en neemt graag initiatief.
 • Je bent leergierig en altijd op zoek naar manieren om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Je bent niet bang om door te vragen, zowel bij collega's als bij opdrachtgevers.
 • Je werkt vanuit de gebruiker en doet graag kwalitatief of kwantitatief gebruikersonderzoek.
 • Je kunt met een scherp analytisch oog informatie structureren en interpreteren.

 

"Bij b creative agency stage lopen was voor mij een hele goeie ervaring. Je kunt echt iets bijdragen en leert veel over andere methodes en manieren om naar creativiteit te kijken. Je kunt de kennis vanuit de opleiding in de praktijk brengen en nieuwe methodes introduceren. Stage lopen bij b creative agency is echt een aanrader omdat je veel vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen, er veel diverse opdrachten zijn waar je aan kunt werken en ze open staan voor vernieuwing. Het team is echt gezellig, begripvol en heel divers." Emmely Broersma, haalde haar afstudeerstage bij b creative agency.

 

Herken jij jezelf in deze omschrijving en zie jij het helemaal voor je om aan de slag te gaan in ons team? Ben jij in het schooljaar van 2022-2023 op zoek naar een stageplaats? Laat het ons weten en solliciteer meteen! Stuur je motivatie en cv naar Afina Weidema (afina@bcreative.agency).

(Voor de periode vanaf 7 februari 2022 zijn wij voorzien van een stagiair)

Alle vacatures

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen
010 8 500500