Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Heineken-Special-delivery Heineken-Special-delivery2 Heineken-Special-delivery3

Brouwketel Special delivery

Voor Brouwketel van Heineken verzonnen wij een bierproeverij op tafelniveau. Bestel in een café een Special Delivery tray en je krijgt 3 van de 35 speciale bieren voorgeschoteld. Vanwege het ‘spelelement’ een aanstekelijke manier om het nog een keer te doen, en nog een keer, en nog een keer. Na vertoning van de tray op de televisie staken meer dan 400 Grand cafés hun vinger op. De trays werden geleverd met POS-materiaal zoals een table-tent, speciale viltjes, t-shirts en spiegelstickers.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500