Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Digicel-billboards- Digicel-billboards-2 Digicel-billboards-3 Digicel-billboards-4 Digicel-billboards-5

Digicel campagne billboards

Hoe lanceer je een nieuw telecommunicatiebedrijf in een land? 'Digicel goes Suriname' en deed dit samen met ons. Wij maakten de nodige uitingen, van brochures, telecomkaarten, POSmaterialen tot tv-commercials. Een veel gebruikt medium in Suriname zijn billboards. Om de introductiecampagne compleet te maken, creëerden wij de billboards die in de wijde omtrek te bewonderen waren. Of het gewerkt heeft? Ga eens naar Suriname en ontdek het zelf!

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500