Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
TBV1 TBV2 TBV3 TBV4 TBV5

ten behoeve van...

De pay-off 'ten behoeve van...' laat zien waar TBV voor staat. Het bedrijf is er ten behoeve van hun klanten, waaronder de gemeente Vlaardingen en diverse particuliere bedrijven. Maar tevens spelen zij een belangrijke rol ten behoeve van de mensen met een achterstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Het is duidelijk dat het Toeleveringsbedrijf Vlaardingen, oftewel TBV, een waardevolle functie heeft binnen de maatschappij.

Wij ontwikkelden een passende, nieuwe huisstijl voor dit vriendelijke, frisse en professionele bedrijf. Het logo is een krachtig, duidelijk en herkenbaar beeld en toepasbaar op veel uitingen. Wij vertaalden het ontwerp van de huisstijl naar diverse materialen, waaronder de correspondentiematerialen, auto bestickering, vlaggen, etc.


 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500