Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
gemVlaardingen-gebiedsdiv- gemVlaardingen-gebiedsdiv-2 gemVlaardingen-gebiedsdiv-3 gemVlaardingen-gebiedsdiv-4 gemVlaardingen-gebiedsdiv-5

Gebiedsvisies Vlaardingen

Hoe ziet Vlaardingen er in 2030 uit? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat het ook over twintig jaar prettig is om in onze stad te wonen en te werken? En hoe maken we Vlaardingen aantrekkelijk voor jong, oud, gezinnen en toekomstige bewoners? Dat staat beschreven in het Actieplan Wonen. Na het opstellen van dit plan zijn er gebiedsvisies gemaakt samen met klankbordgroepen uit de verschillenden gebieden. Wij verzorgden de opmaak van deze gebiedsvisies.

 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500