Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
barnl

BAR.nl

Na jarenlang in opdracht van British American Tobacco (B.A.T.) levendige registraties te hebben gemaakt van o.a. Lowlands, North Sea Jazz en Extrema Outdoor werd het tijd om een spraakmakende productie te maken die zij zelf tijdens BAR.nl konden tonen. Een productie samen met Heineken, Moët & Hennesy, Piazza d’Oro en Satelliet meubelen over de toekomst van de horeca. Het eindproduct: een HD 360 graden film die op BAR.nl werd afgespeeld binnenin een ronde bioscoop voor 6 personen op 3 meter hoogte. Sommige dingen moet je beleven...

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500