Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
tft-advs- tft-advs-2 tft-advs-3 tft-advs-4

t for telecom advertenties

Een groot publiek trekken en informeren over de laatste acties; dat is mogelijk via de diverse dagbladen. Ook voor t for telecom een effectieve manier van marketing. Wij maakten jaarlijks zo'n honderd advertenties op voor plaatsing in onder andere Sp!ts, Metro en De Telegraaf. Een snelle wereld van wisselende acties, thema's en stijlen; allemaal met krappe deadlines en laaiende concurrentie. Het was aan ons de taak om iedere week weer mooie, opvallende advertenties te maken. Van paginagrote advertenties tot kleine stoppers. Een mooie uitdaging die we jarenlang met plezier en succes volbracht hebben.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500