Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Thermen-Holiday-magazine-2010-1 Thermen-Holiday-magazine-2010-2 Thermen-Holiday-magazine-2010-3 Thermen-Holiday-magazine-2010-4

Thermen Holiday magazine 2010

Dit magazine is uitgegeven om nieuwe investeerders te werven voor een prestige project van Thermen Holiday in Hoofddorp. Een werkelijk uniek complex in de wellness wereld, een mekka voor wellness liefhebbers voor mensen uit heel Europa met als thema 'Wellness around the world'. Bezoekers maken in het thermen landschap een ontdekkingsreis rond de wereld waar zij rituelen en gezondheidsgebruiken leren kennen uit verschillende werelddelen en culturen

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500