Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
kluwer

Custom Media

Kennis is macht. Maar wat doe je er mee? 

Kluwer heeft besloten haar kennis over allerhande onderwerpen waaronder juridische, fiscale en financiële aspecten te delen met bedrijven. Deze bedrijven kunnen de kennis van Kluwer combineren met eigen kennis/ervaringen en dit uit hun naam en in hun eigen vormgeving uitbrengen. Bijvoorbeeld als zijnde een kwartaalmagazine, jaarboek of via RSS Feed op de mobiele telefoons. Diverse media om klanten en medewerkers te binden. 

Om deze diensten aan de man te brengen heeft Kluwer Custom Media ons in de hand genomen. Wij bedachten een concept met de werktitel ‘Persoonlijk kennis maken’. In de basis een virale, te personaliseren, video, ondersteund met andere materialen waaronder een kennismakingspakket.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500