Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Avery-foodlookbook- Avery-foodlookbook-2 Avery-foodlookbook-3 Avery-foodlookbook-4

Food Look Book

In de voedselbranche is een onderscheidend label van groot belang. Daarnaast moeten labels allerlei omstandigheden kunnen verduren en passen bij de uitstraling van het product. Hier komt Avery Dennison om de hoek. Een grote verscheidenheid aan materialen vult elke behoefte die er maar is op het gebied van labeling. Wij ontwikkelden het 'Food Look Book', met hierin een uitleg van producten en een visuele ondersteuning die de afnemers een goede indruk geeft wat er allemaal mogelijk is.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500