Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Stadsgehoorzaal-documenten_8 Stadsgehoorzaal-documenten_9 Stadsgehoorzaal-documenten_10 Stadsgehoorzaal-documenten_11 Stadsgehoorzaal-documenten_12

Vlaardings UitFestival 2011

Om het nieuwe theaterseizoen aan te kondigen organiseert de Stadsgehoorzaal aan het begin van het seizoen het UitFestival. Een gezellig festival in de Vlaardingse binnenstad waar, naast het theater, ook veel organisaties aanwezig zijn. Een voorproefje van het komende theaterjaar; zo krijg je echt zin om het theater te bezoeken.

De stijl maakt een link naar 'het Vlaardingse' door middel van de kleuren, herkenbare beelden en de afbeelding van de haring. UitFestival is tenslotte een echt Vlaardings festival waar de hele stad voor warm loopt.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500