Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Stadsgehoorzaal-documenten_18 Stadsgehoorzaal-documenten_ Stadsgehoorzaal-documenten_2 Stadsgehoorzaal-documenten_3

Stadsgehoorzaal brochure 2011

Rondom het thema 'ontmoeten' maakten wij diverse uitingen op, zo ook de seizoensbrochure. Als campagnebeeld werd gekozen voor een blik vanaf het podium richting het publiek. Om de voorstellingen overzichtelijk weer te geven gebruikten wij per genre een aparte kleur. Al met al een mooie brochure die aanspoort om naar de Stadsgehoorzaal Vlaardingen te gaan. Want het theater zit vol bijzondere ontmoetingen!

 

 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500