Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
DikkersvanToorn-projecten1 DikkersvanToorn-projecten2 DikkersvanToorn-projecten3 DikkersvanToorn-projecten4

Nobel en van Toorn huisstijl

Voor de advocaten Nobel en van Toorn ontwikkelden wij de huisstijl; het logo, correspondentiematerialen en de website. Dit advocatenkantoor, met vestigingen in Nederland en Spanje, was op zoek naar een frisse maar zakelijke uitstraling. Voor het beeldmerk maakten wij een abstracte combinatie van de Spaanse stier en het ornament van de advocatenkleding, de bef. Dit resulteerde in een herkenbaar logo, toepasbaar op veel uitingen.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500