Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
CC-biotiful-1 CC-biotiful-3 CC-biotiful-2

Biotiful concept

Coenecoop Wine Traders vroeg ons om voor een biologische wijn een eigentijds en uniek wijnlabel te maken. En dat deden we. Eerst gingen we de natuur in op zoek naar fascinerende details. Daar waar biologische boeren boeren, groeit er naast een wijnrank maar al te vaak een andere bloem; zo is de natuur optimaal in evenwicht. Hierdoor geïnspireerd namen wij een afbeelding van een pluizige paardenbloem, gaven de wijn een pakkende naam en goten het geheel in een modern jasje. Met als resultaat... een mooi concept.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500