Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
RPhO-FliegendeHollander RPhO-FliegendeHollander2 RPhO-FliegendeHollander4 RPhO-FliegendeHollander3

Der Fliegende Holländer

Alleen al vanwege Wagners muziek en het meeslepende spookschipverhaal is Der Fliegende Holländer een zeldzaam kleurrijke opera. Deze speciale uitvoering van het Rotterdams Philharmonisch krijgt een extra dimensie door de hypnotiserende video-art van Shaun Gladwell. Al met al bijzonder genoeg om op een mooie manier aandacht voor te vragen. Met postermateriaal, een brochure, een website en een zelfgebouwde multimediale boot die wij bij enkele trendy places in en om Rotterdam plaatsten.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500