Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
15233 RPhO najaarscampagne 15233 RPhO najaarscampagne2 15233 RPhO najaarscampagne3 15233 RPhO najaarscampagne4

Najaarscampagne: Het geluid van Rotterdam

Rotterdam, een stad vol bedrijvigheid, een stad vol herrie. Maar als je goed luistert dan zit er muziek in deze kakofonie. Gehei wordt paukslagen, claxons worden trompetten… U hoort hier het geluid van Rotterdam!

Met een brede campagne maakt de Rotterdammer beter kennis met het Rotterdams Philharmonisch Orkest. De stad hangt vol met posters met slechts de zin 'U hoort hier’. Pas twee weken later wordt de afzender bekend, als de poster wordt aangevuld met de tekst 'Het geluid van Rotterdam’ en het logo van het Rotterdams Philharmonisch.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500