Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
BWR_bestanden_1 BWR_bestanden_2 BWR_bestanden_3 BWR_bestanden_4 BWR_bestanden_5 BWR_bestanden_6

Sociaal werk in uitvoering

De uitvoeringsorganisaties van de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) verkeren vaak in een spagaat. Is het nu een nu een arbeidsontwikkelingsbedrijf of een productiebedrijf met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Voor een logo hoeft dat niet meteen een dilemma te zijn. Voor drie samengevoegde sociale werkcentra in het hoge Noorden ontwikkelden we een logo dat zowel de warme als de wat zakelijke kant belicht. Kleurrijk, dynamisch en toch vriendelijk. Een logo dat wordt ingezet in o.a. de corporate middelen, de website, het wagenpark, mappen en ander foldermateriaal.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500