Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
kade40-website-5 kade40-website-6 kade40-website-7 kade40-website-8 kade40-website-9

Kade40 huisstijl

Na het winnen van de pitch mochten wij de huisstijl ontwikkelen voor KADE40, het nieuwe culturele centrum in Vlaardingen. Een centrum waar veel gebeurt en veel te doen is, met name op het gebied van culturele educatie. Het bevindt zich aan een kade in Vlaardingen; hoe toepasselijk is het om gebruik te maken van een herkenbaar beeld wat vaker langs de kade staat? Dit werd het uitgangspunt van het logo. Naast het logo bedachten wij de pay-off 'aanleg voor kunst en cultuur'. De opmaakregels en stijl legden wij vast in een huisstijlhandboek.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500