Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
RPhO-DonQuichot

Philharmonisch Gala: Don Quichot

Wie grenzen wil verleggen zal moeten beginnen met een idee dat niemand voor mogelijk houdt. Dat vraagt om dromen, durf en daadkracht: typisch Rotterdamse kwaliteiten. En ook de boodschap in het historisch verhaal van Don Quichot. Daarom werd 'Dromers en Doeners in Rotterdam' het thema van het Philharmonisch Gala 2014. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest gaf een exclusieve uitvoering van Don Quichot van Richard Strauss. Een stijlvolle ontvangst, een zinnenstrelend driegangendiner en een bruisend slotfeest completeren het programma. Met een keur aan vooraanstaande gasten was deze editie een ode aan de dromers en doeners van Rotterdam.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500