Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
AD-tools- AD-tools-2 AD-tools-3

Application Tools

Om de materialen van Avery Dennison op een professionele manier toe te passen heb je de juiste gereedschappen nodig. Dit varieert van scherpe mesjes tot speciale schoonmaakmiddelen, van zogenoemde squeegees tot een laserthermometer. Voor enkele van deze gereedschappen ontwierpen wij een label. Wij verzorgden de productfotografie en maakten een productoverview, toegepast in zes talen. Zo ontstond er een compleet overzicht van alle gereedschappen die nodig zijn om een perfect eindresultaat te bereiken.

 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500