Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
DSVM1 DSVM2 DSVM3

De strijd van Maassluis

De Waterweg Cultuur Prijs is een prijs die mensen met een passie wil stimuleren. Bas Booister is zo iemand met een hart voor Maasluis en dan met name de geschiedenis van dit mooie vissersdorp. Hij werd samen met 2 concurrenten genomineerd uit tientallen inzendingen om zijn plan uit te werken voor de 'grande finale'! Hij kreeg hiervoor 3000,- euro om zijn plan, een zesdelig tv-serie over de geschiedenis van Maassluis, te maken. Wij maakten samen met Bas Booister en Gertjan van de Velden (presentator) de eerste aflevering die werd ingezonden voor de finale. Op 12 juni 2014 werd Bas als winnaar bekend gemaakt. Hij won daarmee een bedrag van 15000,- euro. Met dit geld zullen de resterende 5 afleveringen verwezenlijkt worden.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500