Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Stadsgehoorzaal-documenten_0113 Stadsgehoorzaal-documenten_0114 Stadsgehoorzaal-documenten_0115 Stadsgehoorzaal-documenten_0116

Ontdek het theater!

'Ontdek het theater!' is een uitgave voor de jongste bezoekers van het theater. Hierin wordt Spotje als campagnebeeld gebruik, de vrolijke vriend van de kinderen die in het theater woont en alles uitlegt wat er in het theater gebeurt. In dit boekje, wat uitgedeeld werd op scholen en kinderopvang, staan alle voorstellingen die voor de doelgroep geschikt zijn, een kleurplaat en een puzzel. De vormgeving sluit aan bij de wereld van het kind maar leest ook prettig voor de ouders.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500