Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Waterwegcultuurprijs14-1 Waterwegcultuurprijs14-2 Waterwegcultuurprijs14-3 Waterwegcultuurprijs14-4 Waterwegcultuurprijs14-5 Waterwegcultuurprijs14-6 Waterwegcultuurprijs14-7

Waterweg Cultuurprijs

De Waterweg Cultuurprijs bestaat sinds 2005 en wordt tweejaarlijks uitgereikt aan een bijzonder kunst- of cultuurproject in de regio Waterweg Noord. Vanaf 2013 kent de Waterweg Cultuurprijs ook een stimuleringsprijs die juist een voorstel, plan of idee voor een kunst- of cultuurproject in deze regio honoreert. Met deze nieuwe prijs werd het ook tijd voor een nieuwe look. Wij ontwierpen het logo, de omliggende stijl, alle benodigde print materialen en de website.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500