Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
RPZ-projecten_06 RPZ-projecten_016 RPZ-projecten_015 RPZ-projecten_017 RPZ-projecten_08

In goede handen

Na de goedkeuring van de nieuwe stijlelementen en de pay-off 'In goede handen', pasten wij deze toe in de verschillende uitingen van het Ruwaard van Putten Ziekenhuis. De pay-off werd uiteindelijk ook de titel van het externe magazine. Het behandelt nieuwe ontwikkelingen en ervaringen in de zorg in het algemeen en het Ruwaard van Putten in het bijzonder. De combinatie van vormgeving, fotografie en leuke items maakt het blad prettig leesbaar. Weer iets in goede handen.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500