Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Gergiev_festival-restyling_2014 Gergiev_festival-restyling_20142 Gergiev_festival-restyling_20143

Gergiev Festival restyling 2014

Honderd jaar na het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog staat het Gergiev Festival 2014 hier op indrukwekkende wijze bij stil. Muzikaal wordt er een beeld geschilderd van de ontwikkelingen in een periode van hevige strijd; een symfonisch drieluik met werken van Ravel, Prokofjev, Sjostakovitsj en hun tijdgenoten. Wij stonden voor de uitdaging om vorm te geven aan dit waardige thema. Wij ontwierpen festivalbeeld, aankleding en promotie.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500