Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
AD-LPM-productoverv- AD-LPM-productoverv-4 AD-LPM-productoverv-3 AD-LPM-productoverv-2 AD-LPM-productoverv-6 AD-LPM-productoverv-5

Label and Packaging - Productoverviews

Iedere verpakking vraagt om een ander label. Avery Dennison | Label and Packaging Materials biedt de juiste oplossing. Al hun materialen hebben unieke specificaties en uitzonderlijke toepassingsmogelijkheden. Om alle mogelijkheden op een rij te plaatsen maken wij regelmatig productoverviews op. Met behulp van productfoto's, korte alinea's tekst en uitgebreide tabellen creëren wij een overzichtelijk geheel. Zo wordt de keus voor het juiste product al een stuk makkelijker! Tevens verzorgen wij, indien nodig, de vertaling van deze productoverviews.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500