Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Lentiz-HGL-folder- Lentiz-HGL-folder-2 Lentiz-HGL-folder-3 Lentiz-HGL-folder-4 Lentiz-HGL-folder-5

Het Groene Lyceum

Leerlingen van groep 8 staan voor een belangrijke keuze: 'naar welke school ga je?'. Door het grote aanbod van scholen is het van belang om aantrekkelijke en representatieve wervingsmaterialen te maken. Dat is wat wij voor diverse scholen van de Lentiz | onderwijsgroep doen.

Voor Het Groene Lyceum maakten wij dit jaar een folder in een nieuwe stijl. Frisse kleuren, aansprekende vormen en een stoere typografie zetten deze vormgeving stevig neer, met volop ruimte voor variatie.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500