Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
AD-crackback- AD-crackback-2 AD-crackback-3 AD-crackback-4

Crack-Back Plus

Een zelfklevend product kan niet alleen op basis van de voorkant worden beoordeeld. Draai het eens om en kijk naar de achterkant, dan zie je waarom Avery Dennison Crack-Back Plus al jarenlang een groot succes is. Het rugmateriaal kan moeiteloos verwijderd worden van het etiket. Het werkt altijd en breekt alleen open als dat gewenst is. Het is een intelligent ontwerp van diagonale breuklijnen en stevig, dik rugmateriaal. Zowel gebruikers als offsetdrukkers profiteren van deze unieke eigenschappen.

 Wij maakten hiervoor een campagnebeeld, een folder en een advertentie.

 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500