Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Heineken-light- Heineken-light-2 Heineken-light-3 Heineken-light-4

Heineken Light introductie

De Surinaamse Brouwerij introduceert 's werelds beste Light bier in Suriname. Het verfrissende biertje met een lager alcoholpercentage is er voor iedereen die het maximale uit het leven wil halen. Dit thema diende als basis voor de grootscheepse introductiecampagne.

Wij verwerkten het campagnebeeld op alle promotiematerialen; van advertenties tot billboards, van Facebookvisuals tot auto- en truckbestickering. Tevens maakten wij de uitingen voor winkels en horeca zoals vloerstickers, wobblers, tabletents en posters. Suriname kan er niet meer omheen: Heineken Light ligt in de schappen!

 

 

 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500