Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
kade40-website-18 kade40-website-19 kade40-website-20 kade40-website-21

Vrienden van KADE40 campage

Om iedereen de mogelijkheid te geven om met kunst en cultuur in contact te komen zijn er financiële middelen nodig. Door de Stichting Vrienden van KADE40 te steunen draag je hieraan bij. Wij ontwikkelden een campagne om vrienden te werven. Het herkenbare beeld en de pakkende slogan plaatsten wij op flyers, posters en roll-up banners. Al met al een stevige campagne waarbij de kleur van het beeld af spettert! Geef ook kleur aan KADE40 en word vriend!

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500