Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
eigenraam-anders eigenraam-anders2 eigenraam-anders3

Eigenraam - beetje anders

Autoservice Eigenraam doet het een beetje anders. Sinds begin 2015 kun je voor een nieuwe auto alleen terecht bij de vestigingen in Naaldwijk en Schiedam; voor een occasion ben je welkom in Vlaardingen. Een hele verandering wat duidelijk gecommuniceerd moet worden richting de klant. Wij ontwierpen een campagne, schreven de teksten en pasten deze toe op een mailing, advertenties, online-uitingen en raambestickering. Mooie uitingen die het gewenste resultaat opleverden; klanten wisten al binnen enkele weken waar ze naar toe moesten.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500