Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
reis-van-van-eijsden-film-documentaire-b-creative-katz-2b reis-van-van-eijsden-film-documentaire-b-creative-katz- reis-van-van-eijsden-film-documentaire-b-creative-katz-3b reis-van-van-eijsden-film-documentaire-b-creative-katz-4 reis-van-van-eijsden-film-documentaire-b-creative-katz-5 reis-van-van-eijsden-film-documentaire-b-creative-katz-web2

Reis van Van Eijsden

De film is gemaakt door onze collega Berend Katz. Samen met een team van b-creative reisde Berend, 70 jaar na dato en aan de hand van brieven uit de oorlogstijd, langs alle plekken waar zijn overgrootvader vast heeft gezeten. De crew kwam daardoor onder meer in Scheveningen, Vught, Natzweiler en Dachau. Op elke locatie liet Berend een sigaar en een portretfoto achter, ter nagedachtenis aan zijn familielid.

Deze indringende documentaire brengt de barre omstandigheden waarin Van Eijsden zich bevond pijnlijk duidelijk in beeld. Het is daarmee een waardevol verhaal wat bijdraagt aan het herinneren van de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog zodat we alert blijven op het voorkomen van dit soort excessen in de toekomst.

Naast het filmen en de edit van de documentaire verzorgden wij tevens de uitvoering van de website waar momenteel het verhaal, foto’s van de making of en de trailer te vinden zijn.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500