Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Parbo-Light-Introductie-2015-1 Parbo-Light-Introductie-2015-2 Parbo-Light-Introductie-2015-3 Parbo-Light-Introductie-2015-4 Parbo-Light-Introductie-2015-5 Parbo-Light-Introductie-2015-7 Parbo-Light-Introductie-2015-6

Parbo Light introductie

Het was geen licht werk, de introductie van het eerste Surinaamse Light bier. Wij hielpen de Surinaamse Brouwerij om Parbo Light met alle mogelijke media-uitingen bekendheid te geven. Hiervoor maakten wij een uitgebreid concept, reisden we af naar Paramaribo voor het filmen van de tv-commercial en verzorgden de productfotografie. 

Terug in Nederland verwerkten we de beelden in de nodige uitingen. We maakten onder andere commercials, ATL/BTL print, internet- en Facebookvisuals en carwarps. Zo maakt ook Suriname de bewuste keuze voor minder calorieën en minder alcohol.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500