Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Heineken---Uefa-Champions-League4 Heineken---Uefa-Champions-League1 Heineken---Uefa-Champions-League2 Heineken---Uefa-Champions-League3

Heineken UEFA Champions League

Al vier jaar lang is Heineken de trotse sponsor van de UEFA Champions League. Wij maakten voor Heineken Suriname de nationale promotie voor dit grootse evenement. Met mooie prijzen en vanaf de kwartfinales de kans om samen de wedstrijd te bekijken met, als klap op de vuurpijl, een groots festijn rond de finale. Wij verzorgden alle communicatie hieromtrent; van kleine materialen zoals advertenties, posters en flyers tot roll-up banners, backdrops en billboards. Tevens maakten wij de bijpassende Surinaamse tag-on voor de commercial van Heineken.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500