Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
RPHO-VoortgezetOnderwijs-brochure- RPHO-VoortgezetOnderwijs-brochure-2 RPHO-VoortgezetOnderwijs-brochure-3

Educatiebrochure voortgezet onderwijs

Dans, beeldende kunst, film en architectuur worden verbonden met klassieke muziek. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest heeft een educatief programma opgezet voor het voortgezet onderwijs. Bij de kunst- en muziekprojecten maken de leerlingen kennis
met het heel orkest of met de aparte instrumentgroepen; houtblazers, koperblazers, slagwerk en strijkers. Wij maakten een bijpassende brochure met het aanbod van het hele programma. Met stoere, kunstzinnige wolken die de sfeer van de projecten goed weergeven.


b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500