Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Rijswijks-Lyceum-schoolplan- Rijswijks-Lyceum-schoolplan-2 Rijswijks-Lyceum-schoolplan-3 Rijswijks-Lyceum-schoolplan-4

Schoolplan

Van visie, naar doelen, naar daden. Het Rijswijks Lyceum en het van Vredenburgh College weten wat ze willen. Deze scholen hebben hun bouwstenen, ambities en beleid duidelijk voor ogen. Om deze informatie duidelijk en overzichtelijk over te brengen, maakten wij het schoolplan op. Het bevat de beleidsambities 2015-2020 op het gebied van onderwijs&kwaliteit, personeelsbeleid, ICT, organisatieontwikkeling, financiën, pr/communicatie en huisvesting. 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500