Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
okt-rphoOperamusical

Opera meets Musical

Nog steeds zijn er mensen die klassieke muziek ‘een-ver-van-mijn-bed-show’ vinden. En dat terwijl ze er ongemerkt al veel mee in aanraking komen via bijvoorbeeld films als Lord of Rings, The Matrix, enz. 

Het musical-genre is daarentegen al meer een duidelijkere stap richting klassieke muziek. Dit door de combinatie van het visuele spektakel op het podium en het live-spelend orkest. Hoe mooi en logisch is het dan ook om deze ‘lichte’ vorm te combineren met het ‘zwaardere’ opera-genre. Laat vallen die tweedeling! Het Rotterdams Philharmonisch durft het aan. Wij maakten voor dit speciale project cross-mediale uitingen gericht op zowel de musical- als de operaliefhebber.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500