Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Avery - AquaOpaque2 okt-averyaquaopaque

Een label voor in het ijs

Als wijnproducent ben je trots op je product. Je wilt de consument een mooie ervaring bieden en kwaliteit uitstralen. Dit geldt ook voor het label op de wijnfles. Maar wat als je zo’n fles een aantal uur in een wijnkoeler met ijs zet? Is het label dan nog steeds het visitekaartje voor je wijn? Wel met Aqua Opaque van Avery Dennison! Wij ontwierpen het samplelabel en maakten een duidelijke video over dit unieke labelmateriaal waarbij wit ook wit blijft, zelfs na twee uur in het ijs gelegen te hebben.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500