Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
JansenDeJong-1Dag

Renoveren in 1 dag

Een woning renoveren in één dag. Het kan! Om dat te bewijzen aan een grotere groep mensen dan alleen de naaste buren en de rest van de wijk, filmden wij het verloop van zo’n dag. De video wordt gebruikt voor uitleg en acquisitie. Je ziet het hele proces: van het loskoppelen en wegtakelen van de oude voor- en achterpui tot en met het plaatsen van een nieuw, slim energiebesparend dak. En...het resultaat mag er zijn! Het huis heeft een ware metamorfose ondergaan. De goede voorbereidingen en planning beperken de overlast voor de bewoners tot het minimum.

 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500