Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
RL-VVC-Logo_huisstijl RL-VVC-Logo_huisstijl2 RL-VVC-Logo_huisstijl3 RL-VVC-Logo_huisstijl4 RL-VVC-Logo_huisstijl5 RL-VVC-Logo_huisstijl6 RL-VVC-Logo_huisstijl7 RL-VVC-Logo_huisstijl8 RL-VVC-Logo_huisstijl9

Logo Rijswijks Lyceum en Van Vredenburch College

Het Rijswijks Lyceum en het Van Vredenburch College zijn twee scholen in Rijswijk, aan de rand van Den Haag. Alle vormen van voortgezet onderwijs zijn hier gebundeld in één schoolorganisatie. Wij maakten nieuwe logo's voor deze scholen, allebei uniek en herkenbaar en toch bij elkaar passend.

De logo’s vormen een combinatie van een open boek en een tekstballon. Het boek staat voor leeractiviteiten en openheid. De tekstballon staat voor communiceren: het gesprek aangaan, luisteren en gehoord worden. De logo's werden meteen verwerkt op de nieuwe website, correspondentiematerialen, proefwerk- en examenpapier en op interne templates.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500