Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Rijswijks-Lyceum-website-1 Rijswijks-Lyceum-website-2 Rijswijks-Lyceum-website-3 Rijswijks-Lyceum-website-4 Rijswijks-Lyceum-website-5

Nieuwe website Rijswijks Lyceum

Het Rijswijks Lyceum is een moderne school voor voortgezet onderwijs waar beweging, lef, betrokkenheid en doelbewustzijn centraal staan. Wij ontwierpen en maakten een nieuwe huisstijl en website die past bij deze doelstellingen. 

De website heeft een beknopte en duidelijke navigatie zodat de bezoeker niet verdwaalt in een overschot aan informatie. Met eenvoudige iconen wordt de bezoeker door de website geleid. Actuele items staan op de homepage zodat in één oogopslag alle nieuwtjes te zien zijn. Er is ook veel ruimte voor fotografie zodat toekomstige leerlingen een goede indruk krijgen van de school. 


 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500