Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Vredenburch-College-website-ontwerp- Vredenburch-College-website-ontwerp-1 Vredenburch-College-website-ontwerp-12 Vredenburch-College-website-ontwerp-13 Vredenburch-College-website-ontwerp-14

Vanvredenburchcollege.nl

Op het Van Vredenburch College kun je onderwijs volgen waarin beweging, lef, betrokkenheid en doelbewustzijn centraal staan. Het is een school die leerlingen stimuleert om zich te ontwikkelen. Hiervoor zijn realistische praktijkruimtes ingericht waaronder een garage, hotel, ziekenhuis en een kantoor.

Een dergelijk breed scala aan mogelijkheden vraagt om een heldere informatievoorziening in de vorm van een moderne website. En dat is precies wat wij voor het Van Vredenburch College maakten. De website heeft een eenvoudige, beknopte en duidelijke navigatie zodat de bezoeker niet verdwaalt in een overschot aan informatie. Met eenvoudige iconen wordt de bezoeker door de website geleid. Actuele items staan op de homepage zodat in één oogopslag alle nieuwtjes te zien zijn. Er is ook veel ruimte voor fotografie zodat toekomstige leerlingen een goede indruk krijgen van de school. 

 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500