Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
okt-averyoxygenbarrier

Houd het vers!

Steeds meer producten, zowel food als non-food, worden verpakt in een verpakking met reseal-functie. Handig, omdat het product hiermee langer houdbaar blijft. Helaas gebeurd het maar al te vaak dat deze reseal-labels na verloop van tijd niet meer zo goed plakken. Vooral met voedingsproducten is dit erg vervelend omdat het product hierdoor sneller kan bederven. Avery Dennison heeft daarom het materiaal Oxygen Barrier ontwikkeld. Een label met een extra lijmlaag waardoor de verpakking beter sluit en het product langer houdbaar blijft. Hoe dat werkt? Bekijk het in deze video die wij voor Avery Dennison maakten.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500