Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
okt-burgermeester de-Burger-Meester-01 de-Burger-Meester-02 de-Burger-Meester-03 de-Burger-Meester-04

Wie is de Meester?

De búrger is meester, meester van de ideeën voor zijn of haar stad. Inwoners van Vlaardingen hebben genoeg slimme oplossingen en nieuwe plannen. Nu is het de uitdaging om deze ideeën bekend te maken zodat er wat mee gedaan kan worden en er verandering komt.

In opdracht van de gemeente Vlaardingen bedachten wij een succesvol concept om de bewoners van Vlaardingen te activeren. Cross mediaal: van digitale media tot aan een caravan op goed uitgedachte locaties. Met medewerking van… de burgemeester.

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500