Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Avery - LabelExpo Avery - LabelExpo3 Avery - LabelExpo4 Avery - LabelExpo5 Avery - LabelExpo6 Avery - LabelExpo7 Avery - LabelExpo8 Avery - LabelExpo9 Avery - LabelExpo10 Avery - LabelExpo11 Avery - LabelExpo12

Labelexpo Europe 2015

Labelexpo Europe is ´s werelds grootste beurs voor de etiketten- en verpakkingsbedrukkingsindustrie. Het is 'the place to be' voor Avery Dennison waar zij nieuwe producten introduceren en promoten - een belangrijk event dus! 

Het ontwikkelen van zo'n beursstand en de bijbehorende materialen vergt maanden van voorbereiding en wij speelden hier een grote rol in. Wij verzorgden, van vloer tot plafond, de complete stand en waren ter plaatse aanwezig voor de nodige support. Hiervoor maakten wij veel materialen zoals labels, hand-outs, coasters, beurspanelen en content voor de vele beeldschermen. Ook de communicatie op en rondom het event werd door ons gemaakt. Van mailings tot productoverviews, van internetvisuals tot media-invite. 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500