Direct naar inhoud
Creativiteit maakt trots
helder
zichtbaar
bruikbaar
enthousiast
herkenbaar
plezier
eenheid
nieuw
contact
mogelijk
toegankelijk
impact
het verschil
meer dan mooi
Kade40-website-cursussen- Kade40-website-cursussen-2 Kade40-website-cursussen-3 Kade40-website-cursussen-4

Nieuwe jas kade40.nl

KADE40 is de ontmoetingsplaats voor amateur en professional, voor kunstliefhebber en kunstbeoefenaar, van jong tot oud. De plek waar je actief je creativiteit kunt aanscherpen en talent kunt ontwikkelen onder leiding van professionals uit allerlei disciplines. De website van KADE40 is een belangrijk middel om de beschikbare cursussen en workshops te promoten.

We gaven de homepage een nieuw jasje zodat deze nog beter aansluit op de diverse doelgroepen. Ook de cursussen en workshops zijn meer naar voren gehaald. Ook zijn deze activiteiten sneller vindbaar door onder andere het nieuwe overzichtelijke zoekmenu. Laat de creativiteit maar bruisen!

 

b creative agency
Schiedamseweg 58
3134 BN Vlaardingen

010 8 500500